SRETNA VIJEST

Boris Novković čeka dijete s 25 godina mlađom ljepoticom

16.11.2018 u 21:22

Bionic
Reading

Glazbenik Boris Novković ponovno će postati otac! Pedesetogodišnji Zagrepčanin očekuje prinovu s lijepom Iris Volf koja je 2016. ponijela titulu najseksi Hrvatice

'Istina je, Iris i ja postat ćemo roditelji. Taj najljepši i najplemenitiji dar ljubavi oboje smo istinski željeli i zahvalni smo što nam se to i ostvarilo', objavio je Večernji list.

Zasad nije poznato hoće li Boris i Iris, koji su u vezi od proljeća, dobiti dečkića ili curicu, a buduća mama odlično se osjeća u trudnoći, otkrio je izvor blizak paru.

  • +6
Boris Novković Izvor: Cropix / Autor: Admir Buljubasic / CROPIX

O svojoj vezi 24-godišnja manekenka se oglasila i na društvenim mrežama. Tako je ljetos objavila na Instagramu: 'Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvijek i zauvijek pogled', napisala je Iris uz fotografiju na kojoj pozira na plaži zagrljena s Novkovićem. O novoj izabranici popularnog pjevača više se počelo pisati kada je, prije nekoliko godina, postala druga pratilja Miss Zagreba te pobijedila na izboru za Najseksi Hrvaticu by Štajdi.

Inače, Boris je nekad bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić, zatim se zaljubio u novinarku Luciju Matić, a bio je oženjen i s Ines Katić. Iz braka s Lucijom ima dvoje djece s kojima ima odličan odnos i s kojima provodi puno vremena.