novi početak

Jessica Biel prvi put nakon skandala pojavila se u javnosti i pozirala s osmjehom

12.12.2019 u 19:54

Bionic
Reading

Jessica Biel prvi put se nakon tri tjedna oglasila na društvenim mrežama. Nije je bilo u javnosti nakon skandala njenog supruga Justina Timberlakea

Jessica Biel je navodno bila ta koja je nagovorila supruga Justina Timberlakea da se javno ispriča nakon što su objavljenje fotografije u kojima se vidno pripit drži za ruke s kolegicom Alishom Wainwright prošlog mjeseca.

Prema pisanju Us Weeklyja, Biel se nema namjeru rastati od supruga zbog skandala, ali to iskustvo za nju je bilo ponižavajuće. Za Biel je taj skandal na kraju bio svojevrsni test njihova odnosa. 'Jessica je bila jako uznemirena i bilo joj je neugodno zbog Justinovog ponašanja', rekao je izvor za Us Weekly, dok je drugi izvor rekao kako je par 'još uvijek zajedno'.

U međuvremenu se Jessica Biel pojavila prvi put u javnosti nakon Justionove isprike i objavila je na svom Instagram profilu kratku snimku u kojoj pozira s kolegama. Naizgled bezbrižna i širokog osmjeha, prelijepa glumica očito će pokušati iza sebe ostaviti sve loše što se dogodilo, i vedro ući u Novu godinu.