LEGENDARNA FRIZURA

Jessica Alba: 'Imala sam 'rachelicu' puno prije Jennifer Aniston

23.12.2020 u 14:57

Bionic
Reading

Jessica Alba, slavna glumica i poduzetnica koja stoji iza uspješne kompanije The Honor, prisjetila se svojih tinejdžerskih dana kad se odlučila na promjenu imidža

Simpatična glumica koje se sjećamo po ulozi u hit seriji 'Anđeo tame', godinama je vjerna svojim posvijetljenim pramenovima u nekoliko tonova i slojevito ošišanoj dugoj kosi koja joj sjajno pristaje.

Jessica (38) se prisjetila u nedavnom intervjuu za 'Woman's Health' kako je kad je imala 12 godina hrabro odlučila promijeniti frizuru i to kod proslavljenog frizera Chrisa McMillana, tvorca legendarne 'rachelice'.

Glumica je ispričala da je imala rachelicu prije same Rachel Green, televizijskog lika koji je proslavio Jennifer Aniston. Jessica je upoznala frizera na audiciji za spot u kojem je glumila mlađu verziju Mille Jovovich.

Jessica kaže kako je odmah znala kako je ta frizura posebna.

  • +3
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'McMillan me je slojevito ošišao i imala sam te voluminozne slojeve. Ta frizura mi se jako svidjela. Bila sam oduševljena', prisjetila se Jessica no njezin otac Mark nije bio baš najsretniji zbog te frizure.

Štoviše, kaznio je glumicu.

'Tata mi je rekao da mi nije dopustio šišanje, no ja sam se izvukla i rekla da je to bilo zbog posla, te da je i mama dala svoj blagoslov', kroz smijeh se prisjetila Jessica koja je u tom intervjuu ispričala kako izbjegava alkohol i disciplinirano pazi na prehranu.

Inače, u jednom ranijem intervjuu, Jennifer Aniston je također otkrila kako je bila fascinirana svojom novom frizurom nakon McMillanovog šišanja no priznala je kako nije imala pojma kako je održavati.

'Kasnije sam samo gledala u tu zbrku na svojoj glavi jer nisam znala kako je stilizirati. On je napravio pravu čaroliju na mojoj glavi', rekla je Jennifer.