ČEKA TREĆE DIJETE

Jessica Alba preslatkom objavom potvrdila trudnoću

18.07.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Jedna od najljepših žena svijeta, glumica Jessica Alba čeka treće dijete. Nakon dvije djevojčice ona i suprug nadaju se da će njihovu obitelj razveseliti sinčić

Obitelj lijepe glumice Jessice Albe uskoro će se proširiti. Naime u preslatkoj objavi na Instagramu potvrdila je dosadašnja nagađanja da je trudna. 

Na snimci se vidi kako njezina devetogodišnja kćerkica Honor drži veliki balon u obliku brojke jedan, do nje petogodišnja Haven maše balonom brojke dva, dok se na koncu prikazuje i sama Jessica koja jednom rukom drži trbuščić, a drugom balon u obliku broja tri.

@cash_warren and I are officially going to be outnumbered #babyonboard #herewegoagain 👶🏼🤰🏽#blessed🙏

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Ova originalna i simpatična objava u brzom je vremenu oduševila preko milijun obožavatelja koji su glumici čestitali na budućoj prinovi.

'Cash Warren i ja smo se i službeno brojčano povećali', napisala je ispod objave lijepa 36-godišnjakinja.

Jessica i Cash upoznali su se  2004. na snimanju filma 'Fantastična četvorka', a četiri godine poslije vjenčali su se u Los Angelesu, u kojem i danas žive. 

Prije nekoliko dana četveročlanu obitelj vidjeli smo kako uživa na idiličnom odmoru na Havajima, u popularnom resortu Ko Olina.

  • +23
Jessica Alba odmara se na Havajima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već tada se dalo naslutiti kako nešto skriva jer inače rado pokazuje svoje savršeno isklesano bikini tijelo, a izabrala je nešto zatvoreniju varijantu.

Prošetala se tada pješčanim plažama u laganim širokim haljinicama, a sada je jasno i zašto. Vjerujemo da se supružnici nakon dvije kćerkice sada potajno nadaju i muškom nasljedniku.