MORSKE RADOSTI

Evo kako za Jessicu Albu izgleda odmor iz snova

16.07.2017 u 20:31

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba uživa u obiteljskom odmoru na Havajima, a društvo joj prave suprug Cash Warren i njihove dvoje djece

Za glumicu Jessicu Albu idealan odmor je u društvu najdražih osoba, supruga i producenta Casha Warrena te njihove dvije kćerkice, devetogodišnje Honor Marie i šestogodišnje Heaven Garner. Upravo tako 36-gogodišnja zvjezda 'Fantastične četvorke' provodi ljetovanje na Havajima u popularnom resortu Ko Olina.

Atraktivna glumica koja se proslavila ulogom u znanstveno-fantastičnoj seriji 'Anđeo tame' provodi odmor iz snova. Između ljenčarenja na plaži u kupanja u moru, holivudski par je napravio mjesta i za malo sportske rekreacije. Tamnoputa ljepotica okušala se u popularnom surfanju s veslom, sportu koji obožavaju i naši poznati Hrvati.

Glumica je sunčane dane iskoristila za hvatanje boje, pa je dobar dio dana provela izležavajući se na ležaljci u minijaturnom bikiniju i velikom slamnatom šeširu, dok je za rekreativni dio odmora odlučila presvuči u laganu bijelu haljinicu.

  • +23
Jessica Alba odmara na Havajima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je u vezi od 2004. godine, a upoznali su se na snimaju kino spektakla 'Fantastična četvorka'. Četverogodišnju vezu par je konačno 2008. odlučio okruniti brakom, a samo dva mjeseca nakon stupanja u brak, na svijet je došla starija kćer Honor Marie.

Premda ima meksičke korijena, Alba je priznala kako ne zna pričati meksički, a tijekom svoje karijere proživjela je borbu s anoreksijom koju je s vremenom preboljela i dogurala do titule jedne od najljepših žena svijeta.

Časopis FHM svrstao ju je 2009. godine na 3. mjesto najseksepilnijih žena svijeta, a zahvaljujući uspješnom biznisu koji se bavi prodajom dječjih pelena i kozmetike, glumica je 2012. nominirana za najmoćniju ženu godine.