OTVORILA DUŠU

Jessica Alba otkrila zašto se izgladnjivala: 'Nisam željela svojim oblinama privlačiti poglede drugih muškaraca'

23.05.2019 u 16:07

Bionic
Reading

U jednom od svojih javnih izlaganja, jedna od najljepših holivudskih glumica i majka troje djece, iskreno je progovorila o svojim unutarnjim 'borbama s demonima'

Holivudska ljepotica Jessica Alba priznala je kako se u počecima svoje karijere odlučila na poprilično drastičnu mjeru - prestala je jesti, a sve kako kako svojim oblinama ne bi privlačila previše pogleda.Govoreći okupljenima na Goop Health Summitu u Los Angelesu, Alba je otkrila kako je imala problema sa samopouzdanjem, kada je njezino tijelo u pitanju, a priznala je i kako joj je u početku njezina obitelj stalno govorila kako svoje tijelo mora skrivati od muškaraca.

'Sve to dovelo me do toga da se osjećam posramljeno ukoliko zavedem muškarca. Upravo zbog toga, u svojim glumačkim počecima, prestala sam jesti, a sve kako bi čim više izgubila obline, ličila na dječaka i time privlačila manje pogleda', rekla je Jessica Alba i dodala kako su joj pojedini članovi obitelji govorili da ne nosi traperice koje su dodatno isticale njezine obline i stražnjicu.

Unatoč svemu, upravo je njezino tijelo bilo od samog početka njezine karijere u prvom planu, a svoje obline pokazala je u popularnoj televizijskoj seriji 'Anđeo tame', koja ju je i proslavila. O svom tijelu osvijestila se tek nakon što je rodila prvu kćerkicu i, kako je rekla, tek je tada sve sjelo na svoje mjesto.

  • +20
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jessica Alba progovorila je i o svojim nesigurnostima u glumačkom svijetu, prvenstveno jer nije završila nikakvu glumačku školu. Za razliku od tih početaka, danas je prepuna samopouzdanja, koje joj je pomoglo da postigne sav taj uspjeh.

'Kada sam bila mlađa, nisam se smatrala previše pametnom, osobito jer nisam imala neko obrazovanje. Danas, nakon što sam stvorila svoj biznis, mogu za sebe reći da sam pametna.'