U CENTRU PAŽNJE

Holivudska slatkica Jessica Alba u elegantnom stajlingu je mamac za poglede

13.05.2019 u 11:19

Bionic
Reading

Jessica Alba bila je glavna zvijezda večeri na premijeri serije 'L.A.'s Finest' održanoj u The Sunset Tower Hotelu u Zapadnom Hollywoodu. U trenutku kada se pojavila slavna glumica, svi ostali pali su u drugi plan

Holivudske ljepotice Jessica Alba i Gabrielle Union glavne su zvijezde i redateljice nove kriminalističke serije 'L.A.'s Finest' koju posljednjih dana promoviraju punom parom. Glumice su s oduševljenjem dočekane na premijeri serije u The Sunset Tower Hotelu, a lijepa Jessica Alba izazvala je posebnu pažnju javnosti, zablistavši u elegantnom i ženstvenom stajlingu.

Slavna brineta oduzimala je dah u prekrasnoj crvenoj haljini maksi kroja s izrezom na dekolteu i ušivenim zlatnim biserima koja je lijepoj glumici pristala kao salivena, naglasivši njenu vitku figuru.

  • +20
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elegantnu haljinu s potpisom brenda Proenza Schouler 38-godišnja zvijezda 'Fantastične četvorke' uskladila je sa zlatnim sandala s tankim remenčićima i efektnom zlatnom torbicom u obliku školjke.

Glumica je na crveni tepih stigla bez pratnje supruga Casha Warrena s kojim ima troje djece, a društvo joj je ovog puta pravio brat Joshua Alba, koji je baš poput svoje starije sestre izabrao glumačku karijeru.

Inače, Jessica Alba i Gabrielle Union idućeg mjeseca stižu u Hrvatsku. Holivudske ljepotice će svoju novu seriju predstaviti na ovogodišnjem NEM-u u Dubrovniku koji će se održati od 10. do 13. lipnja, a mi s uzbuđenjem iščekujemo sve stajlinge u kojima će slavne glumice zablistati u gradu podno Srđa.

  • +16
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia