PJEVAČICA I GLUMICA

Jennifer Lopez šokirala priznanjem: 'Maštam o tome da sve napustim i odem živjeti na drugi kraj svijeta'

14.01.2020 u 18:23

Bionic
Reading

Iza nje je trideset godina duga karijera u Hollywoodu, uspješan balans između glume, plesa i glazbe. Idol je brojnim generacijama i gotovo da nema osobe na svijetu koja ne zna njezino ime i prezime. No, Jennifer Lopez nauživala se slave i tereta koji ona nosi te danas mašta o jednostavnijem i mirnijem životu

U novom broju magazina Vanity Fair Jennifer Lopez otkrila je svoje snove i mnoge šokirala priznanjem kako se ne vidi do kraja života na američkom tlu. Njezin je cilj u budućnosti živjeti u nekom malenom selu u Italiji ili pak na Baliju, daleko od paparazzi fotografa, kamera, pozornica i svijeta glamura.

'Voljela bih iskusiti živjeti još negdje osim u SAD-u, primjerice u malenom mjestu u Italiji ili pak na drugom kraju svijeta, na Baliju', rekla je lijepa 50-godišnjakinja te dodala: 'Voljela bih pronaći mir i stvoriti negdje svoj noi, mnogo jednostavniji i prirodniji život. Zamišljam kako ujutro biciklom odlazim po svježi kruh te dolazim kući i jedem ga s marmeladom. Vidim se kako mnogo slikam, ili pak samo uživam u ljuljački i gledam u neko drvo masline te upijam mirise. Često imam takve maštarije'.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Ova talentirana pjevačica i glumica trenutno živi u Los Angelesu, a rođena je i odrasla u New Yorku. Američko tlo uvijek je u njoj budilo energiju i želju za radom i uspjehom, pa je tako na pragu petog desetljeća doživjela pravu renesansu u karijeri.

View this post on Instagram

BTS @goldenglobes 🖤

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Postala je popularnija no ikad, reda ulogu za ulogom, a pritom ne trpi ni njezina glazbena karijera. Redovito održava turneje i koncerte. Užurbani način života očito joj je dosadio, te se nada nešto mirnijem rasporedu u skoroj budućnosti zajedno sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, i djecom iz bivšeg braka, blizancima Emmom i Maximillianom.