NJIHOVA ODLUKA

Ništa od velikog vjenčanja: Jennifer Lopez mašta o intimnoj ceremoniji za mali krug ljudi

30.05.2019 u 13:46

Bionic
Reading

Prijatelji slavne pjevačice i glumice otkrivaju za američke novinare da je u planu vrlo mali obred vjenčanja na za sada skrivenoj lokaciju uz najuži krug bliskih ljudi

Alex Rodriguez i Jennifer Lopez odustali su od glamuroznog i velikog vjenčanja i opredijelili se za intimnu ceremoniju uz mali krug bliskih ljudi, svoje djece iz prijašnjih brakova i ostatka obitelji. Tako barem tvrde njihovi bliski prijatelji koji su za američki magazin People ispričali do sada nepoznate detalje.

'Razgovaraju o vjenčanju, ali ništa još nije točno definirano i potvrđeno', rekao je izvor blizak slavnom paru čijem smo bajkovite zaruke mogli vidjeti u ožujku ove godine.

'Neće imati veliko vjenčanje već obiteljsku intimnu ceremoniju. Bit će prisutno i njihovo četvero djece i kada taj dan dođe dječica će sigurno imati veliku ulogu u obredu', rekao je nadalje isti izvor.

  • +3
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Latino diva iz prijašnjeg braka s pjevačem Marcom Anthonyjem dijeli blizance Maxa i Emmu, a Ales Rodriguez također ima dvoje djece s bivšem suprugom. Kćeri Natashu i Ellu dijeli s Cynthijom Scurtis.

Posljednje dvije godine javnost je dobro upućena u vezu bivšeg igrača bejzbola i Jennifer Lopez. Djeluju skladno, nerazdvojno i sretno pa je vjenčanje samo pitanje vremena.

  • +2
Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, Lopez je trenutno vrlo zaposlena oko svog projekta It’s My Party tour s kojim putuje diljem Amerike.

‘Njezin poslovni raspored je trenutno vrlo gust ali jako je uzbuđena zbog svega što dolazi. Alex joj je prava potpora i bit će s njom na gotovo svakoj lokaciji turneje ovoga ljeta. Putovat će kao obitelj po cijeloj zemlji’, objasnio je prijatelj slavnog para.

View this post on Instagram

I love you ❤️ #familia

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

View this post on Instagram

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on