bilo je to 2004.

Jennifer Lopez otkrila da još uvijek pati zbog prekida s Affleckom

21.12.2023 u 20:11

Bionic
Reading

Iako je danas u sretnom braku s Benom Affleckom, Jennifer Lopez priznala je da se njihov prekid i danas odražava na njihov odnos

Iako je u narodu poznata uzrečica 'podgrijana juha ne valja', čini se da u slučaju Jennifer Lopez i Bena Afflecka to nije tako. Par koji je na početku tisućljeća bio jedan od najmoćnijih, danas je jači nego ikad, a o njihovoj ljubavi Jennifer Lopez odlučila je i snimiti filmić.

Uz novi album 'This Is Me... Now', pjevačica će u kratkom filmu ispričati kako se osjeća u vezi obnovljene veze s glumcem koji je, kako se čini, njezina srodna duša.

'Kao umjetnici, moramo slijediti svoje srce, a ovo sam ja koji slijedim svoje srce i radim nešto što možda svi nisu mislili da je najbolja ideja, ali ja sam to morala učiniti', objasnila je Lopez za Variety zašto osjeća potrebu da kroz muziku ispriča kako se osjeća danas uz Afflecka.

Biti u stalnom centru pozornosti javnosti teret je na koji su poznate zvijezde navikle, no pritisak je ipak ostavio trag na ovaj poznati par.

'Oboje imamo PTSP uzrokovan medijskim nadzorom koji nismo izdržali kad smo prvi put izlazili, ali sad smo stariji. Mudriji smo. Također znamo što je važno, što je stvarno važno u životu, a da nije toliko važno što drugi ljudi misle. Bitno je biti vjeran onome što jesi', rekla je Lopez priznavši da je danas njihov odnos drugačiji.

Popularna pjevačica i poznati glumac zaljubili su se početkom 2000-ih, a obožavatelji popularnog para 'Bennifer' 2002. potpuno su poludjeli saznavši da je Affleck zaprosio Lopez. Međutim, nešto manje od dvije godine nakon ipak su otkazali vjenčanje te prekinuli vezu. Vezu su obnovili 2021, a 2022. vjenčali su se u Las Vegasu.

slavlje ljubavi

[FOTO] Stižu nove fotografije s bajkovitog vjenčanja Jennifer i Bena

Pogledaj galeriju