KAKVO TIJELO...

Jennifer Lopez ne može se prestati hvaliti isklesanim tijelom, a dive joj se ne samo sadašnji, već i bivši dečko

31.01.2019 u 11:01

Bionic
Reading

Glazbena diva, glumica i zaljubljenica u fitnes podvrgla se desetodnevnom izazovu koji je predložio njezin voljeni partner Alex Rodriguez. Iz prehrane je izbacila dva bitna faktora i dobila nevjerojatan rezultat

Iako nitko nije ni sumnjao u njezin uspjeh, Jennifer Lopez pohvalila se da je izdržala desetodnevni izazov koji bi mnogima stvarao velike probleme.

Naime, iz svoje je prehrane izbacila slatke obroke te ugljikohidrate. 'Deveti dan, ne mogu dočekati deseti', napisala je latino diva ispod fotografije koja izaziva zavist. J.Lo pokazala je svoje isklesano tijelo u minijaturnoj fitnes opravici koja je istaknula njezine trbušnjake, a njih se ne bi posramili ni profesionalni sportaši.

Inače, za njezin je mišićav izgled ponajviše zaslužan današnji partner, nekadašnji sportaš Alex Rodriguez koji joj postavlja nove ciljeve u vježbanju i prehrani.

'Volim vježbati ujutro, a ne ostavljati to za kasnije tijekom dana. Mnogo je lakše prionuti na trening kada je dan tek počeo. Mislim da je vježbanje ključ sreće i zadovoljstva', kazala je jednom prilikom Jennifer, a trenira četiri puta tjedno već dug niz godina.

Na njezinu posljednju seksi objavu nije ostao imun ni njezin bivši dečko, reper Diddy, ostavivši joj komentar: 'O moj Bože', uz emotikone oduševljenog izraza lica.

Brzo nakon Diddyja oglasio se i Rodriguez napisavši: 'Baš imam sreće.'

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia