KAKVO TIJELO

Sve je stalo: Senzacionalne obline Jennifer Lopez teško je ne zamijetiti

27.01.2019 u 12:54

Bionic
Reading

Jennifer Lopez koja će ove godine proslaviti 50. rođendan, svojom zavidnom linijom može bez problema posramiti i puno mlađe kolegice

Jennifer Lopez (49) je poznata po svojoj željeznoj disciplini kad je u pitanju zdrava prehrana i tjelovježba, a s novim dečkom Alexom Rodriguezom (43) dijeli istu strast.

Ovih dana prihvatila se novog izazova: 10 dana bez ugljikohidrata i šećera, a čini se da stroga dijeta već daje prve rezultate.

Latino ljepotica u Miamiju izgledala je senzacionalno u kombinaciji koja je naglasila njezine raskošne obline i struk koji izaziva zavist.

  • +6
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Chanelova retro pletena haljina bila je savršen odabir za atraktivnu J. Lo koja u posljednje vrijeme blista nakon što je pronašla novu ljubavnu sreću sa američkom sportskom zvijezdom.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kreaciju renomirane francuske kuće Jennifer je mudro uparila s remenom, vrtoglavim stiletticama i malom crnom torbicom. I ovoga puta nije izostavila omiljeni modni dodatak: velike naušnice u obliku ringova kakve nosi godinama, a kosu je podignula u punđu na vrh glave.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U nedavnom je intervjuu, Lopez izjavila kako joj je drago da je u pravom trenutku srela Alexa koji je joj je po mnogo čemu srodna duša.

'Dolazimo iz sličnih obitelji i sličnog smo podrijetla. Dijelimo iste interese. Oboje smo sami postigli sve što imamo', rekla je Jennifer koja u svom novom filmu 'Second Act' ('Sad ili nikad') igra ambicioznu Myju koja radi u trgovini no odjednom joj se pruži poslovna prilika koja se ne propušta.

Osim Jennifer, u filmu glume i Vanessa Hudgens, Milo Ventimiglia i Jenniferina bliska prijateljica, glumica Leah Remini ('Kralj Queensa').