TO JE TO

Jennifer Lopez i Ben Affleck spremni su zajednički život i kreću u potragu za savršenim domom na Beverly Hillsu

14.07.2021 u 18:06

Bionic
Reading

Čini se da ovoga puta slavni holivudski par, Jennifer Lopez i Ben Affleck, nema namjeru dugo čekati za novi korak u njihovoj obnovljenoj vezi. Prema pričama očevidaca, već su se bacili u potragu savršenog doma u kojem će započeti zajednički život

Kako je otkrio Us Weekly, 51-godišnja latino diva i tri godine mlađi holivudski glumac ovoga su puta itekako ozbiljni u svojoj vezi, koju su obnovili prije nekoliko mjeseci, te već naveliko pričaju o zajedničkoj budućnosti. A prvi korak u tome je i potraga za savršenim domom, a destinacija se već zna - Beverly Hills ili Bel Air.

'Ben i Jen, kada ne rade, provode gotovo svaku večer zajedno. Plan im je čim prije početi zajednički život', otkrio je izvor. Inače, par je u vezi bio od 2002. do 2004. godine i kratki period su bili zaručeni. O svom prekidu, kojeg je opisala kao 'prvi puta da joj je doista slomljeno srce', Jennifer Lopez je pisala 2014. u svojim memoarima 'True Love'.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Osjećam se kao da mi je srce iščupano iz grudi. U ovakvim trenucima ljudi rade sve kako bi se utješili - neki se počnu drogirati, neki piju, a neki izlaze van i tulumare. Ja sam svoju utjehu pronašla u drugoj osobi, tražeći nekog uz koga ću se ponovno osjećati voljenom i tko će ispuniti moju usamljenost. U tom se trenutku ponovno u mom životu pojavio Marc Anthony', napisala je Lopez, koja se te 2004. i udala za latino pjevača i s njim provela deset godina u braku, tijekom kojeg su dobili danas 13-godišnje blizance Emme i Maxa.