NEMAJU SE NAMJERU NADMETATI

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez odustali od višemilijunskog ulaganja o kojem su sanjali posljednjih šest mjeseci: 'Razočarani smo'

31.08.2020 u 22:14

Bionic
Reading

Zvjezdani par Jennifer Lopez i Alex Rodriguez već više od pola godine u pregovorima su oko kupnje 80 posto dionica jednog od najpoznatijeg bejzbol kluba na svijetu. Njihovo višemilijunsko ulaganje u New York Metse omeo je milijarder Steven Cohen, a cijeli je potez jako razočarao zaručnike

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez te njezin zaručnik Alex Rodriguez naglo su odustali od kupnje većinskog dijela dionica njujorškog spotskog diva New York Mets za koji su navodno nudili 2,3 milijardi dolara.

Njihov plan o kupnji čak 80 posto udjela u vlasništvu omeo je milijarder Steven Cohen koji je nakon nekoliko mjeseci pauze ponovno vraćen u igru. Cohen je navodno ponudio 2,6 milijardi dolara, a prema neslužbenim navodima, uprava Metsa prihvatila je tu ponudu.

Zvjezdani par pred sam kraj svog novog poslovnog pothvata odustao je od novčanog nadmetanja te su sada poslali zajedničko priopćenje američkim medijima.

‘Alex i ja smo toliko razočarani !! Toliko smo naporno radili proteklih 6 mjeseci sa snom da postanemo prvi manjinski par i prva žena vlasnica ovog kluba koja je svojim vlastitim teško zarađenim novcem kupila omiljeni očev bejzbolski tim ove lige', poručila je američka pjevačica na Instagramu.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, Metsi su u vlasništvu Freda Wilpona, kojem je par poželio sve najbolje u daljnjem poslovanju.

Podsjetimo, krajem prosinca Wilpon je objavio kako prodaje čak 80 posto udjela u klubu, a zvjezdani par u tome je vidio svoju veliku priliku.

Rodriguez je inače umirovljeni igrač bejzbola, a većinu svoje sportske karijere proveo je u konkurentskom klubu Yankees.