POTEZ KOJI SE DUGO ČEKAO

Jennifer Lopez kreće u novi biznis: Pokreće svoju beauty liniju, a oduševljenih reakcija ne nedostaje

25.08.2020 u 09:32

Bionic
Reading

Nakon što je dostigla vrhunac u glazbenoj industriji te nakon lansiranja niza parfema tijekom karijere Jennifer Lopez je odlučila proširiti biznis. Dvije godine prošlo je otkako je najavila pokretanje beauty brenda JLo Beauty, a čini se kako konačno možemo započeti odbrojavanje

Jennifer Lopez nije strana beauty industrija. Pop diva dosad je lansirala više od dvadeset parfema koji su uvijek naišli na odlične reakcije publike, imala je make up suradnju s brendom Inglot, a poslužila je i kao inspiracija za brojne ekstenzije. Pomisao da zapliva ozbiljnijim vodama u beauty industriji pjevačici se itekako svidjela pa je prije dvije godine najavila da planira vlastitu liniju preparativne kozmetike.

Otada nestrpljivo iščekujemo taj dan, a čini se kako se on konačno bliži. Lopez je na svom Instagramu objavila selfie, prekrasno našminkana, s brončanim bronzerom i smeđim sjenilom, napisavši pokraj fotografije: 'Sjaj zalaska sunca... #JLoBeauty stiže uskoro'.

Ovo nije puko obećanje, uvjereni su američki mediji koji su zaprimili priopćenje Jenniferinog PR tima koji stoji iza brenda JLo Beauty. Iako još uvijek nije potvrđen datum lansiranja debitantske kolekcije, beauty brend slavne latinoameričke pjevačice samo na Instagramu već sada ima vojsku pratitelja koja broji više od 100 tisuća.

Instagram brenda JLo Beauty postoji od travnja 2018., kada je najavljena njezina suradnja s brendom Inglot pa se pretpostavlja kako je upravo ta suradnja motivirala pjevačicu da pokrene vlastiti beauty biznis.

Zaštita žiga brenda zatražena je u prosincu 2019., a već tada je bilo poznato da je J.Lo zaštitila brojne preparativne proizvode za njegu kože kao što su preparati za čišćenje lica, kozmetičke i beauty kreme, sapuni, gelovi, losioni, serumi te kreme za tijelo. No ako je suditi prema selfieju koji je pjevačica objavila, čini se kako će kolekcija sadržavati i dekorativnu kozmetiku.

Reakcije obožavatelja su, pretpostavljate, oduševljavajuće pa uopće ne sumnjamo da će se kolekcija rasprodati u rekordnom vremenu.