51-godišnja glumica

Jennifer Garner otkrila tajnu uživanja u starenju: 'To je pravi dar'

30.03.2024 u 12:50

Bionic
Reading

Bivša supruga Bena Afflecka zahvalna je na svemu što ima u životu te se trudi barem dio svog bogatstva i sreće podijeliti s drugima

Jennifer Garner, jedna od miljenica Hollywooda, priznala je kako se nimalo ne boji starenja. Dapače, tvrdi kako uživa u svakoj godini života.

'Iskreno, samo sam zahvalna što sam živa. I zahvalna sam za mudrost koju sam stekla kroz godine. Uživam u promatranju sebe i drugih žena koje prolaze kroz proces sazrijevanja', rekla je glumica u razgovoru za People.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Lijepa 51-godišnja bivša supruga Bena Afflecka, s kojim ima troje djece, sve je obogatila porukom za mlađe žene, kojima savjetuje pronalazak užitka i zahvalnosti u svakoj životnoj dobi.

'Trudim se slijediti primjere zrelijih žena koje me inspiriraju te poručujem djevojkama da uvijek brinu o sebi i zaborave strah od starenja - ono je pravi dar.'

Otkrila je i dio osobne rutine brige o sebi, koja podrazumijeva zdravu hranu, redovitu tjelovježbu i kvalitetne odnose.

Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Vrlo dobro se hranim. Upravo sam ručala veliku zdjelu kelja! Također, imam snažne obiteljske odnose i kvalitetne veze u svom životu, a trudim se biti i blaga prema sebi', rekla je.

Među kvalitetnim odnosima definitivno je i onaj s bivšim suprugom, kojeg redovito viđa u druženjima s djecom, pri čemu oboje imaju široke osmjehe na licu, zračeći slogom i prijateljstvom.

  • +3
Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA, BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Osim njegovanja postojećih odnosa, naglasak stavljam i na davanje doprinosa društvu. Svake godine napravim nešto što me ispunjava. Ove godine s djecom sam posjetila omiljeni park u Los Angelesu kako bismo u njemu posadili drvo, a prošle godine smo ruksake napunjene hranom za djecu koja su siromašnija. Svaki dan razmišljam kako da svijetu vratim sve što mi je dao', poručila je.