PUTOVANJE IZ PAKLA

Jennifer Aniston u avionu tri sata proživljavala pravu dramu zbog kotača koji je otpao

16.02.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Privatni zrakoplov kojim je putovala Jennifer Aniston s društvom u kojem je bila i njezina najbolja prijateljica Courteney Cox, nakon što je izgubio kotač prilikom polijetanja, prisilno je nakon tri sata drame u zraku sletio u kalifornijsku Međunarodnu zračnu luku Ontario

Slavna glumica s desetak prijateljica uputila se u omiljeno meksičko ljetovalište Cabo San Lucas. Putovanje je zapravo bilo iznenađenje koje su joj pripremile bliske prijateljice povodom 50. rođendana, koji je nedavno proslavila u velikom stilu okružena dragim ljudima, mnoštvom slavnih poznanika, ali i bivšim ljubavima, među kojima su bili Brad Pitt i John Mayer.

Agencija za zračni promet, Federal Aviation Association, potvrdila je da je zrakoplov tipa Gulfstream G4, u kojem se nalazilo 10 putnika, izgubio kotač ili gumu prilikom polijetanja iz zračne luke u Los Angelesu.

Zrakoplov je zatim morao kružiti puna tri sata nad zračnom lukom Ontario, koja se nalazi istočno od Los Angelesa, kako bi zbog sigurnosnih razloga sagorio preostali kerozin. Tek nakon toga mogao je započeti se prisilnim slijetanjem na pistu i to po prilično nepovoljnim vremenskim uvjetima.

  • +20
Courteney Cox i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U to vrijeme u zračnoj luci Ontario padala je gusta kiša, a na pisti su ih dočekali policija i sve hitne službe. Zrakoplov je srećom potom sletio bez većih problema.

Aniston i njezine prijateljice nakon slijetanja ukrcale su se u drugi zrakoplov kojim su sretno doletjele u Cabo San Lucas gdje će nekoliko dana uživati u kupanju i sunčanju.

MODNI VREMEPLOV

Svi žele izgledati kao ona: Evo kako se frizura Jennifer Aniston mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju