KRALJICA LEŽERNOG LOOKA

Nakon lude zabave Jennifer Aniston uskočila u omiljene casual komade

13.02.2019 u 09:46

Bionic
Reading

Zovu je kraljicom ležernog stila, a glumica Jennifer Aniston posljednjim je izdanjem to ponovno dokazala

Jennifer Aniston bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu, s istančanim osjećajem za modu, a tijekom njezinih godina na sceni već se moglo primijetiti da obožava jednostavne komade.

Najradije nosi jednostavne kombinacije u kojima se dobro osjeća, a kad nije na crvenom tepihu, najčešće se može vidjeti u minimalističkim kombinacijama koje laskaju njezinoj besprijekornoj figuri.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Protekli vikend proslavila je 50. rođendan i priredila ludu zabavu za svoje holivudske prijatelje i kolege. Nakon zabave na kojoj je zabljesnula Aniston se vratila ležernom stajlingu.

Uhvaćena je tijekom dolaska na set, kada je nosila trendi plavi predimenzionirani kaput, crnu trenirku uskog kroja, omiljene bijele tenisice, a zagrnula se i toplim šalom boje devine dlake.

'Definitivno sam ljubiteljica štikli i volim biti nekoliko centimetara viša, a obožavam cipele s punom petom i to one jako, jako dobre cipele s punom petom. Jednom kad pronađem dobre cipele s punom petom nikad ih se neću odreći', svojedobno je izjavila Aniston.

Osim njih, 47-godišnja zvijezda ljubiteljica je klasičnih traperica ravnih nogavica ili bootcut kroja, a ne krije da više od svega prezire - uske modele traperica.

'Meni su osobno puno draži modeli s nogavicama koje se lagano šire na dnu, poput modela iz 70-ih, ili udobne poderane traperice, kao i one boyfriend kroja', kaže glumica i dodaje: 'Ne trudim se previše i ne pratim slijepo trendove jer mi to nikad ne djeluje autentično. Dobar primjer za to su skinny traperice. Znate, one i ja se ne slažemo baš najbolje'.

  • +6
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: N.N.