DOBRI ODNOSI

Bivši obožavaju Jennifer Aniston: Rođendanska čestitka Justina Therouxa sve je raznježila

12.02.2019 u 10:32

Bionic
Reading

Prvi suprug stigao joj je na zabavu povodom 50. rođendana, a sada joj je posebnu čestitku i to javno uputio i drugi. Justin Theroux potrudio se pokazati da je s Jennifer Aniston i dalje u prijateljskim odnosima

'Sretan rođendan ovoj snažnoj ženi. Neustrašivo dragoj i neustrašivo duhovitoj. Volim te B', napisao je ispod fotografije na kojoj pozira Jennifer Aniston, njezin bivši suprug Justin Theroux.

Čestitku je objavio na Instagram profilu i tim činom mnoge ugodno iznenadio. Jennifer i Justin razveli su se u veljači prošle godine, nakon dvije i pol godine braka i sedam godina zajedništva. Naglasili su tada da se razvode u prijateljskim odnosima, a sada to i dokazali.

Osim toga, na proslavi rođendana u Los Angelesu prošle nedjelje, pojavio se Brad Pitt, prvi suprug slavne glumice.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jennifer Aniston tijekom karijere osvojila je milijune gledatelja, a očito mišljenje dijele i muškarci koji je nisu uspjeli usrećiti u braku.

‘Moja oba braka, s mog stajališta, bila su uspješna. Kada je došao kraj, to je bilo zato što smo partner i ja željeli ostati sretni, a sreća više nije bila moguća ako ostajemo zajedno’, rekla je Aniston u jednom svom intervjuu.

  • +12
Rođendanska zabava Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia