NIJE IMAO SREĆE

Matthew Perry cijelog je života sanjao samo o jednom - da postane otac

05.11.2023 u 17:47

Bionic
Reading

Holivudski glumac i zvijezda 'Prijatelja', Matthew Perry, za života nije imao sreće u ljubavi, a cijelog je života čeznuo da pronađe onu pravu i da dobije dijete

Tragična smrt zvijezde 'Prijatelja' šokirala je i uzdrmala sve obožavatelje Chandlera Binga 28. listopada. Jučer je, u krugu najbliže obitelji, ali i kolega iz hit serije koja ga je proslavila, Matthew Perry pokopan na groblju Forest Lawn Memorial Park u Los Angelesu, nedaleko Warner Bros studija.

Poznati glumac umro je u 55. godini života, potpuno sam, utopivši se u svom jacuzziju, a prije smrt nije uspio ostvariti svoj jedan, ujedno i najveći san - da ima suprugu i djecu.

'Mislim da bi bio sjajan u tome, uistinu to mislim. Odrastao sam s hrpom male djece oko sebe, zato vjerojatno i ne mogu nikako dočekati da se to dogodi... Iduća osoba s kojom ću uistinu misliti ozbiljno biti će ona u koju ću se zaljubiti i s kojom se neću bojati stvari koje su me prije plašile', izjavio je 2022. za magazin People, još uvijek se nadajući da će naići ona prava s kojom će se napokon skrasiti i dobiti male nasljednike.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

No, prema pričama dobro upućenih izvora, duži period prije smrti Matthew Perry nije se viđao s nikime. Bio je u potpunosti sam.

'Bio je 'oštećen'. Veći dio svoje karijere borio se s bolešću i vjerojatno se osjećao kao da nije sposoban voljeti', rekao je izvor koji je bio dobro upoznat s Perryjevom dugogodišnjom borbom s drogom i alkoholom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Iako je imao niz veza sa slavnim ljepoticama, poput Julije Roberts, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Lizzy Caplan i Valerie Bertinelli, u svojim memoarima je i sam priznao kako je često sam sabotirao te veze zbog svoje ovisnosti o drogama, alkoholizmu, ali i niskoj razini samopoštovanja. Za svoje ljubavne neuspjehe krivio je i obiteljske odnose.

NAime, njegova majka Suzanne Morrison je bivša televizijska voditeljica u Kanadi koja je radila kao tajnica za premijera Pierrea Trudeaua, oca aktualnog kanadskog premijera Justina Trudeaua. Njegov otac John Bennett Perry najpoznatiji je po reklamama za Old Spice, ali i ulogama u serijama 'Mala kuća u preriji' i 'Ubojstvo, napisala je'.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

'Život sam proveo zaljubljen u žene koje za mene nisu bile dostupne. Nije vam potrebna diploma iz psihologije da shvatite da je sve imalo veze s mojim odnosom s majkom.'

Njegova najduža veza bila je s glumicom Lizzy Caplan, s kojom je proveo od 2006. do 2012. Iako je u memoarima nije imenovao, otkrio je kako ju je htio silno zaprositi, no bio je preplašen.

'Često pomislim kako bi, da sam je pitao, sada imali dvoje djece i kuću bez pogleda... Umjesto toga postao sam šmokljan koji živi sam u pedeset i trećoj godini i gleda u nemirni ocean.'

  • +5
Sprovod Matthewa Perryja Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedina djevojka koju je zaprosio bila je ujedno i posljednja s kojom je bio - 22 godine mlađa Molly Hurwitz. Priznao je kako se prosidbe, koja se odigrala 2020. nije niti sjećao.

'Kupio sam joj prsten jer sam bio očajan i mislio da će me ostaviti. Nisam htio biti ovako nemoćan i sam tijekom Covida. Bio sam nadrogiran kada sam je zaprosio, a to je i ona znala. Ipak je pristala.'

Iako su bili zaručeni, pred oltar nisu nikada stigli. Vezu su okončali nedugo nakon toga.