U LOS ANGELESU

U krugu obitelji i najdražih 'Prijatelja' pokopan Matthew Perry

04.11.2023 u 08:25

  • +5

Sprovod Matthewa Perryja

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Šest dana nakon iznenadne smrti na groblju Forest Lawn Memorial Park u Los Angelesu, nedaleko Warner Bros studija, pokopan je Matthew Perry. Na posljednji počinak ispratili su ga članovi obitelji, ali i ekipa serije 'Prijatelji', predvođena Jennifer Aniston i Courteney Cox

Članovi obitelji, ali i dragi prijatelji, kao i kolege iz serije 'Prijatelji' okupili su se na groblju Forest Lawn Memorial Park u Los Angelesu kako bi na vječni počinak ispratili svog dragog Matthewa Perryja.

Omiljeni Chandler Bing iz serije 'Prijatelji' svoje je posljednje počivalište pronašao na Hollywood Hillsu, nedaleko od Warner Bros studija, gdje je proveo život snimajući filmske hitove, ali i seriju koja ga je proslavila.

Među prvima su na groblje stigli njegova majka Suzanne Perry i očuh Keith Morrison, kao i otac John Bennett Perry. Iz poštovanja prema pokojnom glumcu i njegovoj obitelji, paparazzi su poštovali želje da se ispraćaj održi u najužem krugu, stoga su oni fotografirali iz udaljenosti.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia

Iako su pokušali proći nezapaženo, ekipa serije 'Prijatelji' ipak je snimljena prilikom ulaska u crkvu. Jennifer Aniston hodala je zajedno s Courteney Cox, Davidom Schwimmerom i Lisom Kudrow, kao i Mattom LeBlancom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Inače, ovo groblje posljednje je počivalište mnogih slavnih poput Michaela Jacksona, Elizabeth Taylor, Carrie Fisher, Paula Walkera, a od sada će biti i ono Matthewa Perryja.