SAMO RIJEČI HVALE

Plemkinja s najviše stila i snaha monegaške princeze ne krije koliko ju je impresionirala Kate Middleton

03.11.2022 u 16:09

Bionic
Reading

Kate Middleton često se bavi humanitarnim radom, a posebno radom sa ženama i djecom, što se svidjelo aristokratkinji talijanskih korijena Beatrice Borromeo, snahi monegaške princeze Caroline

Talijansku novinarku i aristokratkinju Beatrice Borromeo, koja se 2015. udala za nećaka monegaškog vladara, iznimno zanimaju ženska prava i mjesto žena u današnjem društvu, a osoba kojoj se posebno divi je princeza od Walesa.

Istaknula je koliko je uloga Kate Middleton važna za predstavljanje kraljevske obitelji, ali i promicanja uloge i prava žena.

'Mislim da je iznimno dobra u svom poslu - ne samo predstavljajući kraljevsku obitelj, već i podižući svijest o važnosti ranog djetinjstva', rekla je Beatrice, majka dvoje djece.

Kate Middleton posebnu pozornost pridaje ranom razvoju djece te humanitarnom radu u Royal Foundation Center for Early Childhood. Osvješćuje važnost učenja o tome kako se razvijaju mozgovi beba i kako rano djetinjstvo utječe na mozak odraslih, ali i obrnuto.

'Čini se da je jako dobra majka i vrlo stabilna, snažna osoba', podržala je princezu lijepa Talijanka.

  • +6
Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Istaknula je koliko je Kateina uloga teška i kako osoba mora biti izuzetno snažna da bi izdržala stalnu medijsku pozornost. Osim toga, ona je uzor mnogima pa treba paziti na svaki korak i svaku riječ, a nikad nije imala veći gaf.

TO MORA DA JE LJUBAV

[FOTO] Zaljubljeni pogledi Kate Middleton upućeni princu Williamu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Pogledaj galeriju

'Mora da je jako teško biti stalno izložena takva kakva jest, a ja se ne bih snašla u toj situaciji i divim joj se zbog besprijekornog načina na koji se snalazi u svojoj ulozi', nastavila je Beatrice s pohvalama.

Osim toga, istaknula je Kateinu ulogu u promoviranju tabu-tema, za koje društvo možda nije spremno, kao što su mentalni problemi. Aristokratkinja smatra da je dužnost kraljevske obitelji ne samo uživati u kraljevskim povlasticama, već i iskoristiti utjecaj na osvješćivanje društva. Status koji obitelj uživa ne bi trebao činiti savršen balončić, nego odgovornost za društvo u kojem žive.