NE KRIJE SREĆU

Jelena Veljača želi da svi znaju kakva je sretnica: Dok Vito Turšić u kuhinji priprema krafne, ona se opušta u kadi

17.02.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Otkako je u vezi s bivšim savjetnikom Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, glumica, producentica, scenaristica i aktivistica ne krije koliko je sretna, a nedavno se par odlučio i na novi korak u svojoj vezi pa su počeli zajednički život, s njezinom kćerkicom Lenom, u iznajmljenom stanu

Jelena Veljača ne krije da je sretna otkako je u vezi sa Vitom Turšićem, pa želi da i svi znaju kako joj je. Nakon što su došli oboje s posla, Vito se 'uhvatio kuhače', dok se ona sama odlučila za opuštanje u kadi, a svime time se glumica, producentica, scenaristica i aktivistica pohvalila na svom Instagram profilu.

Na jednoj od fotografija nasmijani Vito Turšić stoji u kuhinji i puni domaće krafne kremom, na što je Veljača napisala: 'Fašnik nikad nije izgledao bolje'.

Inače, između njih je zaiskrilo tijekom Jelenina gostovanja u BizCasting podcastu, koji vodi upravo Vito Turšić, a svoju vezu potvrdili su u rujnu prošle godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi kafića u Zagrebu, nakon čega su se počeli pojavljivati na društvenim događanjima.

Nedavno su se odlučili na novi korak u vezi, pa su zajedno uselili u iznajmljeni stan u centru grada.

Jelena Veljača, Vito Turšić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL