INTIMNI TRENUTAK

Jelena Veljača hvali se svojom ljubavnom idilom: Fotografirala se u ogledalu kupaonice dok se njezin dragi brijao pored nje

21.01.2021 u 15:16

Bionic
Reading

Oko božićnih blagdana javnosti je obznanila da ona i Vito Turšić, bivši savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović i Ive Josipovića, žive zajedno. Sada smo dobili uvid u djelić njihovog zajedničkog života

'Evo, idemo. Zajedno', napisala je u opisu fotografije glumica, scenaristica, producentica i aktivistica. Sretna i zaljubljena Jelena Veljača pokazala je njihovu rutinu u kupaonici na kojoj se Vito pokraj nje brije. Obožavatelji su ih obasuli komplimentima kako su 'super par' i 'da pašu jedno drugome' te da zavide Jeleni na skladnoj i lijepoj vezi. Mama Ljupke Gojić Mikić joj je šaleći se savjetovala da Vitu ne fotografira u kadi jer će je opet netko prijaviti, aludirajući na dosadašnje slučajeve Jeleninih hejtera.

Uspješna autorica domaćih televizijskih projekata i njezin novi odabranik vezu su potvrdili u rujnu prošle godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi kafića u glavnom gradu Hrvatske. Ranije u ožujku je prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom i unatoč tome s kćeri je neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić.

  • +3
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav', ispričala je Jelena za Slobodnu Dalmaciju. Nedavno je predstavila svoju prvu slikovnicu 'Čučkolina', koju je radila u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković.