Ne skriva sreću

Jelena Veljača: 'Super je i to što sam se ja dobro udala'

09.10.2017 u 18:45

Bionic
Reading

Da živi pravu obiteljsku idilu, naša poznata glumica, scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača dokazala je novom fotografijom na Instagramu

Jelenin suprug, istaknuti glumac Dražen Čuček, postao je redoviti predavač na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu. Priliku da javno čestita i pohvali životna partnera, Jelena je iskoristila na Instagramu objavom fotografije supruga i kćeri Lene, koja će u prosincu navršiti dvije godine.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

'Danas je Lenin tata postao redoviti predavač na ovoj školi. što je super jer je on glumac koji doista studentima ima što prenijeti. a super je i jer smo mi ponosne na njega. a super je i to sto je prvo poželio nakon nastupnog predavanja pred komisijom (nakon 2 god asistenture): 'nadam se da mi je dijete budno pa da stignemo iskoristiti ovaj lijepi jesenski dan dok još ima sunca prije predstave', a ona se probudila taman kad je on ušao u stan.  I evo ih, na sredini fotke, idu u dan... a super je i to što sam se ja dobro udala', napisala je Jelena u opisu fotografije.

  • +4
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Dražen Čuček i scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka. Glumac je svoju suprugu već u jutarnjim satima iznenadio predivnim buketom cvijeća, a večer su zapečatili poljupcima uz tortu.

Tajno vjenčanje glumca Dražena Čučeka i Jelene Veljače održano je prije dvije godine u Zagrebu. Par, koji se zbližio tijekom predstave ‘Prava stvar’, u kojoj su glumili ljubavnike, na brak se odlučio nakon nekoliko mjeseci veze.