ljubav cvate

Jelena Veljača nabavila novi mobitel pa objavila fotografiju kakvu od nje rijetko vidimo

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 19.12.2020 15:20
  • Objavljeno 19.12.2020 u 15:18
tportal

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo

Nakon propalih brakova s glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom jelena Veljača kratko je bila u vezi s RTL-ovim direktorom prodaje Ivanom Galeom. No pravu ljubav spoznala je, kako je i sama rekla, tek sa stasitim Vitom

Objavila je slikovnicu, pokušava financirati vlastiti film, pregovara oko kazališne predstave, a privatno nikad, kaže nije bila bolje. Već neko vrijeme domaća producentica, scenaristica i aktivistica uživa u vezi s deset godina starijim dečkom što je na svom Instagram profilu svojevremeno i potvrdila, a sada je odlučila biti transparentna do kraja.

Uz objavu sadržaja 'super je ova kamera na novom mobitelu 😉' Jelena Veljača priložila je fotografiju svoje trenutne ljubavi, bivšeg savjetnika Kolinde Grabar Kitarović, Vite Turšića.

Osim same fotografije znatan dio njenih fanova na Instagramu pohvalio je odabir modela, a koji čak i u ovom crno - bijelom izdanju izgleda zanosno.

'Vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put 'zaista zauvijek'. Nije to čak pitanje uvjerenja: naprosto, mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice', izjavila je nedavno Jelena Veljača.

  • +10
  • +7

Jelena Veljača

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Nakon propalih brakova s glumcima Jankom Popovićem Volarićem i Draženom Čučekom kratko je bila u vezi s RTL-ovim direktorom prodaje Ivanom Galeom. No pravu ljubav spoznala je, kako je i sama rekla, tek sa stasitim Vitom.