ZABRINUTA MAMA

Jelena Veljača nije mogla sakriti emocije: 'Trčala sam preko cijelog Zelenog vala do svog djeteta, u spavaćici, bez daha'

30.12.2020 u 14:18

Bionic
Reading

Glumica, producentica i aktivistica Jelena Veljača jučerašnji je potres proživjela vrlo traumatično, baš poput većine građana Zagreba. Centar grada nije bio najsigurnije mjesto u tom trenutku, a zabrinutoj Jeleni bilo je posebno teško jer je u tom trenutku bila daleko od svoje jedinice Lene

‘Trčala sam nakon potresa preko cijelog Zelenog vala do svog djeteta, u spavaćici, bez daha. Ne znam koliko je to trajalo, ali meni je bila najgora i najstrašnija vječnost mog života dok ju nisam prvo čula pa zagrlila.

'Roditelji, znam da ne spavamo noćas. Nek nam bog, svemir ili što god kome treba u ovom trenu da snage da još jednom prodišemo i povjerujemo da se može živjeti mirno i sigurno’, napisala je nekoliko sati nakon strašnog potresa koji je još jednom uzbudio stanovnike Petrinje, Siska, Gline, ali i Zagreba, Jelena Veljača.

Naša nekadašnja glumica, danas producentica, spisateljica i aktivistica živi u samom centru Zagreb te je ponovno strahovala hoće li iz svoje stare zgrade izvući živu glavu.

Potres u ožujku na nju je ostavio velike posljedice i trauma, pa neko vrijeme nije živjela u tom stanu sa svojom kćerkicom Lenom.

Ovoga puta potres je doživjela još teže jer pored nje nije bila malena Lena. Kako je Veljača opisala u svojoj dirljivoj objavi, do svoje jedinice trčala je u velikoj panici kako bi je što prije vidjela i zagrlila te se uvjerila da je dobro.

  • +10
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
  • +5
Novo Selo Glinsko: Uplakani stanovnici ispred svojih razrušenih kuća Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL