DIRLJIVE RIJEČI

Jelena Veljača oduševila fotografijom s vjenčanja svojih roditelja: Svi se dive haljini njezine mame

03.09.2018 u 10:35

Bionic
Reading

Scenaristica, producentica i glumica ovih dana s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli svoju sreću zbog važnog datuma u životu. Roditelji Jelene Veljače, majka Grozdana i otac Ivica, proslavili su 39. godišnjicu braka, a ona im je s puno ljubavi posvetila najnježnije riječi

'Danas sam sa svojim roditeljima slavila 39 godina braka pa moram postaviti još jednu sliku s njihovog vjenčanja. Nije što su moji, nego što sam ja njihova', pohvalila se Jelena Veljača. Objavila je fotografiju s njihovog vjenčanja, a u komentarima se požalila što majčinu vjenčanicu, koja danas visi u njezinom ormaru, ne može odjenuti, kao ni obuti cipele.

Scenaristica, producentica i glumica i prije nekoliko dana sa svojim fanovima podijelila je radosnu vijest o godišnjici braka majke i oca.

'Moja je mama stara škola. Nije ni pokušavala biti prijateljica. Nikada nije nosila moju odjeću, nikada nije slušala istu glazbu. Nije jednom pobjedonosno ustvrdila: 'Prijateljice su za tulume, mame su za odgoj!' Ja sam tada bila uvjerena da sam se rodila u pogrešnoj familiji - sve u mojem karakteru govorilo je da više trebam prijateljicu nego odgojiteljicu. Bila sam poslušna, mirna, odlična i odgovorna, nikad nisam kasnila, muljala o dečkima ili ostala trudna, u mom se dahu nije mogao osjetiti loše skriven alkohol ili joint. Sanjala sam tada o mami s kojom bih pušila na terasi i neobavezno brbljala o seksu i modi', napisala je ranije u svojoj kolumni.

  • +4
Jelena Veljača Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić