NAJDRAŽI POLJUBAC

Jelena Veljača posljednjom je objavom dala do znanja da se izrečenih mjera - pridržava

05.12.2020 u 11:02

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu glumica i spisateljica Jelena Veljača objavila je još jednu fotografiju sa svojim novim odabranikom Vitom Turšićem, na kojoj se ljube, dok Veljača gleda u kameru mobitela

Jelena Veljača na svom je Instagram profilu itekako aktivna, pa sa svojih 56.1 tisuću najvjernijih pratitelja rado i svakodnevno dijeli događaje iz svakodnevnog života.

Osim što društvene mreže koristi za promociju vlastitih projekata, njezini obožavatelji vole i njezine objave u kojima je u prvom planu njezina kći Lena, ali i one na kojima Veljača ne krije koliko je zaljubljena u svog novog partnera Vitu Turšića.

Njezina posljednja objava stoga je oduševila sve. Na njoj Jelena Veljača i Vito Turšić ljube se u polumraku. Glumica scenaristica, producentica i žestoka aktivistica svog je partnera primila rukom oko glave i povukla prema sebi, a ljubeći ga gleda u kameru mobitela.

Jelena Veljača i Vito Turšić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Ispod fotografije Jelena je napisala: 'Dvoje nas je, to je prema mjerama', aludirajući time na posljednje mjere stožera oko okupljanja ljudi.