GODINE SU VAŽNIJE OD TRENUTKA

Neobična proslava rođendana mezimice Jelene Veljače: 'Život može biti lijep i poseban i kad pušete tortu u gepeku'

16.12.2020 u 17:11

Bionic
Reading

Glumica, scenaristica, producentica i aktivistica Jelena Veljača nedavno je objavila fotografiju poljupca sa svojim novim partnerom Vitom Turšićem, uz komentar kako se pridržava epidemioloških mjera. Ako je itko posumnjao u Jelenin sarkazam, svojom novom objavom će ga razuvjeriti

Veljačina mezimica Lena, koju je dobila u braku s glumcem Draženom Čučekom, u utorak je navršila pet godina, a u srijedu ga je proslavila s djedom i bakom na neobičnoj proslavi na parkiralištu.

Odjevena u Elzu, junakinju 'Snježnog kraljevstva', Lena je puhala svjećice na torti posluženoj u prtljažniku auta, a ovaj neobičan trenutak zabilježila je Jelena svojom kamerom i objasnila o čemu se radi.

  • +10
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Elza je puhala svjećice i s bakom i didom. Na parkingu ispred zgrade pod maskama. U prvom krugu epidemiološke krize mnogi su me pitali zašto Lena ne viđa baku i didu i zašto su kad se i vide na razmaku sa maskama. Zato jer su oboje rizična skupina i zato jer smo mi tako odlučili. Jer su nam godine zajedništva i obitelji važnije od trenutka', objašnjava u dirljivoj objavi Veljača.

'Život može biti lijep i poseban i ovako. Kad pušete tortu u gepeku. Kad živite pažljivo, kad poštujete mjere, kad pazite na druge', navodi dalje Jelena i zaključuje: 'Život je nevjerojatan i kad nije slikovnica'.