NOVA GAZDARICA

Jelena sanja obnažene farmere

10.05.2010 u 07:36

Bionic
Reading

Drele je sastanak započeo pitanjem sanjaju li farmeri, pa je Jelena otkrila da sanja farmere, a nakon toga je izabrana za novu gazdaricu

Josip je rekao kako je on čuo da ako se osoba naglo probudi postoji velika šansa da zaboravi snove, pa je s farmerima podijelio savjet da kad se probude, da bi zapamtili snove, trebaju zaklopiti oči i umiriti se.

Jelena je, iako ju je Drele zamolio da mu prepriča neki svoj san, rekla kako mu to ne može reći, dajući mu mali trag da sanja samo farmere, čime je nasmijala i zagolicala maštu prisutnih. Odala je i da su u snovima oskudno odjeveni.
'Svake subote stiže pismo koje ja kao vaš službeni pismonoša, dostavljam vrijedno i vrlo redovito. Ovo je poslanica svete Žane', prekinuo je voditelj pošalice te počeo otvarati pismo.

'Evo mene četvrti put u kućici na koju sam već otupila. Razmišljam i razmišljam. Vaša nova gazdarica ovoga tjedna je moja Jelena. Jelo, budi mi hrabra i budi dobar gazda. Sabi moja, budi mi dobra i čuvajte jedna drugu. Ava, kapetane, vidimo se vani. Angie, želim ti da se najbolje uklopiš. Mutti, nemoj se svađati i dalje peci dobar kruh. Dečki, budite radišni i pazite jedni na druge, jer ipak ste zajednica. Pazite na životinje kao i do sada, a posebno mi pazite na kravicu Maju. Drago mi je što sam vas sve upoznala i sve vas ljubim i čekam vani. Super ste!' tako je glasilo Žanino pismo.

Iako se dalo naslutiti da će Žanin odabir biti ili Jelena ili Sabina, čini se da se Sabini i nije sviđao ishod cijele situacije, jer se ona na kraju odlučila za manekenku.

Nakon što je Drele Jeleni uručio pismo ona je ustala i rekla: 'Došlo je mojih pet minuta, odsad igrate po mojim pravilima.'