osmjesi na licima

Jelena Rozga snimljena u društvu Hrvata svjetskog glasa kojeg dugo nismo vidjeli

12.07.2023 u 13:07

Bionic
Reading

Brojni poznati pjevali su i plesalali na sinoćnjem koncertu Petra Graše u Splitu, kojim je otvoreno 11. izdanje manifestacije San sustipanske noći. Glazbenika je došla podržati i njegova kolegica

Dobro raspoložena Jelena Rozga odjevena u opušteniju, ali elegantn kombinaciju stigla je na Grašin koncert, a ondje se zabavljala s pijanistom Maksimom Mrvicom kojeg posljednjih godina nismo imali priliku vidjeti u javnosti.

Slavni Šibenčanin prošle godine je viđen na Grašinom koncertu u zagrebačkoj Areni, a tad se pojavio, s menadžerom i prijateljem Antonijom Ševerdijom i voditeljicom 'RTL Direkta' Mojmirom Pastorčič.

Nakon razvoda od supruge Ane ništa nije poznato o njegovom privatnom životu koji drži daleko od znatiželjnika. Inače blizak s Hanom Huljić, koja je bila dio njegovog benda na turneji po Aziji 2015. I svoj pjevački debi je imala upravo na Maksimovom koncertu u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Jelenu Rozgu se u zadnje vrijeme često može vidjeti po raznim događanjima. Nedavno je među ostalim zablistala u seksepilnom izdanju kojeg od glave do pete potpisuje Poljakinja Magda Butrym.

  • +22
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL