obožavatelji je obasuli i lajkovima

Njezin prirodni seksipil već desetljećima golica maštu: Jelena Rozga gušta u Splitu i pokazuje se u zavodljivom izdanju

10.08.2021 u 14:16

Bionic
Reading

Nakon pauze zbog pandemije popularna Splićanka, koja ove godine obilježava 25 godina glazbene karijere, ponovno se vratila pjevačkim nastupima te izazovnim modnim kombinacijama

Uz emotikone srca i sunca Jelena Rozga je popratila posljednju u nizu fotografija koje je objavila na društvenim mrežama. Na njoj je možemo vidjeti kako pozira nasmješena i naslonjena na stablo u dugoj haljini cvjetnog uzorka s dekolteom i visokim prorezom koju je malo i podigla, a tim je prizorom zagolicala maštu mnogih fanova.

'Od bojažljive i stidljive curice danas sam puno sigurnija u sebe, znam tko sam, znam što želim, pozitivna jako, manje tolerantna prema ljudima koji nisu dobronamjerni, više okrenuta onim stvarima koje su doista bitne i koliko god mogu se trudim sačuvati svoje zdravlje od nekih stvari zbog kojih sam u prošlosti narušila isto', izjavila je ranije za Story.

Početkom kolovoza pokazala se u crnoj mini haljini bez rukava s volanima koja je u struku opasana tankim remenom. Već je monogima dobro poznato kako je ormar Jelene Rozge prava mala riznica najčešće s komadima s dizajnerskim potpisom. Još uvijek se ne oglašava povodom glasina da je u vezi sa chefom Ivanom Pažaninom.