još se ČEKA POTVRDA

Jelena Rozga oglasila se nakon priča o navodnoj vezi s Ivanom Pažaninom

25.05.2021 u 13:41

Bionic
Reading

Godine 2017. obznanjeno da je prekinula vezu s violončelistom Stjepanom Hauserom Poznata Splićanka tvrdi da je većinu vremena sama i sretna, no javnost joj uporno traži dečka. Trenutno se priča i piše o tome kako su su ona i sedam godina mlađi Ivan Pažanin već neko vrijeme sretni i zaljubljeni. Pjevačica je na Instagramu ostavila znakovitu poruku

Držeći se one svoje stare: 'ne želim pričati o svom ljubavnom životu', Jelena Rozga ni ovaj put očito ne želi komentirati šuškanja da ljubi splitskog plavokosog kuhara.

'Djevojka bi trebala biti dvije stvari – ono što i tko želi biti', poručuje kraj najnovije objavljene fotografije na kojoj je se može vidjeti u dugoj, crnoj šljokičastoj haljini. Prije mjesec dana pjevačica je izjavila da 'sve dok se vijest o njezinoj novoj ljubavi ne čujete od nje - ostaje na izmišljenim vijestima'. Rekla je da Pažanina poznaje dugi niz godina te da se često sretnu na kavi.Također je istaknula kako im je karijera duga pa da su se naučili nositi s tračevima. Kad je bila mlađa, neki tračevi su je znali pogađati, a sada joj na jedno uho uđu, a na drugo izađu.

Tonči Huljić i Joško Čagalj Jole su ove godine u epizodi kulinarskog serijala 'Guštan… s Pažaninom' izjavili da bi glazbenica Jelena Rozga i jedan od omiljenih domaćih chefova Ivan Pažanin bili idealan par. U spomenutoj emisiji, slavni hitmejker je izjavio kako misli da je Rozgi vrijeme za udaju, a njezin prijatelj Jole je primijetio kako je i Pažanin slobodan te da bi i njemu uskoro moglo doći vrijeme za ženidbu.

Podsjetimo, pjevačica je dvije godine bila u vezi s violončelistom Stjepanom Hauserom, a poznati kuhar je 2018. prekinuo dugogodišnju vezu s Andreom Koprčinom.