popularnO ODREDIŠTE

Jelena Rozga, Maja Šuput i Andrea Šušnjara pohvalile se odmorom u Dubaiju

15.01.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Tmuran siječanj brojne su poznate Hrvatice odlučile provesti u toplijim krajevima, a mnoge od njih odabrale su popularnu turističku destinaciju. Najpoznatiji od sedam Ujedinjenih Arapskih Emirata, razvikani Dubai, privukao je pjevačicu Magazina Andreu Šušnjaru, kao i njezinu kolegicu Jelenu Rozgu, a njegovim čarima po tko zna koji put nije odoljela ni Maja Šuput

Idealni vremenski uvjeti koji trenutno prevladavaju na luksuznom dijelu Bliskog istoka, u Dubaiju, privukli su brojne domaće zvijezde koje je ovaj emirat privukao svojim blještavilom te luksuzom koji nudi. 

Tako posljednjih dana putem Instagrama pratimo čak tri poznate ljepotice koje su ondje otputovale. 

Jelena Rozga po povratku iz Atene nije se dugo zadržala u Hrvatskoj, već je napunila kofere ljetnom garderobom i odletjela u Dubai.

Osim što su je oduševile plaže, simpatična Splićanka izvrsno se zabavila u pustinji. Pješčana prostranstva kojima se ne vidi kraj u njoj su pobudila zaigrano dijete.

Njezina kolegica, pjevačica grupe Magazin također se ovih dana našla u ovoj popularnoj zemlji. Uživa u suncu i vrijeme najradije provodi na plaži.

#dubai #summermodeon #loveit

Objavu dijeli Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official)

No kad se spusti mrak, Andrea Šušnjara uputi se u noćni život kojeg u Dubaiju ne nedostaje. 'Putovanje te ostavlja bez riječi, a onda pretvara u pripovjedača', napisala je poznata pjevačica ispod fotografije na kojoj se u pozadini vide brojni neboderi 'grada budućnosti'. 

A world away from your every day... ❤

Objavu dijeli Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official)

No nisu poznate Dalmatinke jedine koje privlače ugodna klima i luksuz. Maja Šuput poznata je kao najveća ljubiteljica dalekih putovanja među estradnjacima. 

Helloooo Dubai ☀️💦💃🏼

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Iako je u Dubaiju bila već nekoliko puta, ovaj joj je put sigurno poseban jer je u društvu novog dečka Nenada Tatarinova, s kojim je prvo provela nekoliko dana na Tajlandu, a potom i na čarobnim Maldivima. 

Dinner timeeee 🍽🍸 my fav place in Dubai 😋

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Good morning 😘😘😘

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Zaljubljeni par trenutno uživa u resortu koji nudi prekrasan pogled na jednu od najpoznatijih plaža, a večeri provode u romantičnim restoranima istražujući nove delicije. 

Just the two of us ... 👫🌴

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

'Muškarci koji su onako fini, uglađeni, poduzetnici, koji vole iste stvari kao i ja, a to je gastronomija, to su putovanja, hoteli - tako da mislim da sam našla matching point', rekla je vrckasta Maja prije nekoliko mjeseci, kada je javnosti otkrila svog novog odabranika s kojim je već posjetila nekoliko popularnih destinacija. 

Moja ❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

  • +4
Maja Šuput u seksi izdanjima Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook