BEZ GREŠKE

Jelena Rozga je kraljica stila: Ne možemo se odlučiti koji stajling joj je bolji

01.01.2020 u 22:47

Bionic
Reading

Lijepa Splićanka 2019. zaključila je s dva odlična stajlinga, a ako je suditi po tome u ovoj godini od Jelene Rozge možemo očekivati još bolje stajlinge. Omiljena pjevačica svakim novom modnom kombinacijom potvrđuje da je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, a iako prati trendove, ipak im ne robuje već ih prilagođava svom vlastitom stilu koji je s godinama izgradila

Vrckava pjevačica na dječjem dočeku Nove godine u rodnom Splitu zabavljala je mlađu publiku svojim hitovima, no nije mogao proći nezamijećeno ni njezin odličan stajling.

Hlače od samta u nježnoj plavoj nijansi, model paper bag visokog struka koji se veše mašnom, nosila je uz bijele stiletto štikle i toplu vestu u istoj plavoj nijansi kao što su hlače. Lijepa pjevačica taj ležeran, a opet trendi stajling zaokružila je čupavim teddy kaputom u bež nijansi za kojim luduju trendesterice ove sezone.

  • +15
Jelena Rozga s najmlađima na Dječjem dočeku Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Za novogodišnji doček na kojem je na Rivi zabavljala sugrađane i goste Rozga je odabrala još jedan sjajan stajling, uski kombinezon od crnog šljokičatsog materijala koji potpisuje njezin omiljeni splitski brend Arileo. Stajling je zaokružila crno- bijelim štiklama talijanskog brenda Gianvito Rossi i kosom podignutom u visoki rep koje su otkrile efektne crne naušnice.

Dobro raspoložena pjevačica niže odlične stajlinge, a ne krije da uživa u modnim igricama.

'Kad sam došla u Magazin, imala sam pet kombinacija za cijelu godinu, nisam imala mogućnosti za više. Sad imam zaista puno ljudi s kojima surađujem, Envy Room, Arileo, Alduk, Dijana Viljevac... Imam divne ljude s kojima radim i mog Matu koji mi sve to lijepo priredi', rekla je nedavno Jelena u razgovoru za tportal i priznala da je poput većine žene slaba na cipele.

  • +69
Doček Nove 2020. godine u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

'Jako se vežem uz torbe i cipele, na koje sam jako slaba. Ali nisam od onih žena koje vole samo štikle. Strašno volim glomazne čizme i one 'ružne' patike - koje su meni najljepše na svijetu.'

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…