KRUNA LJUBAVI

Jelena Perčin otkrila detalje svog vjenčanja: 'Medeni mjesec? Bit će vremena i za to'

03.05.2018 u 15:00

Bionic
Reading

Nakon što se, sasvim slučajno, putem objavljenih fotografija na društvenim mrežama, doznalo kako su se hrvatska glumica Jelena Perčin i njezin crnogorski kolega Momčilo Otašević vjenčali u tajnosti u crnogorskom Kotoru, u javnost su dospjeli i neki drugi detalji sa intimne ceremonije

Kako je otkrila za Jutarnji list Jelena Perčin, samo vjenčanje bilo je kakvo su i željeli - pomalo svečano, ali nepretenciozno i emotivno. Održano je u Kotoru na sam praznik rada, 1. svibnja, a njime je glumački par okrunio dvije i pol godine ljubavi.

'Bio je to jedan lijepi, intiman obred na kojem su uz nas bili članovi naše najuže obitelji. Bilo nam je prekrasno, a i lijepo vrijeme nas je poslužilo. Medeni mjesec? Bit će vremena i za to', izjavila je Jelena Perčin, kojoj je ovo drugi brak.

Kako je priznala, Kotor, kao grad u kojem će se održati vjenčanje, odabrali su jer im je to predivan grad, gdje su i prije znali navraćati, a nakon izmjene zavjeta, brodom su otplovili do konobe Pirun i Ožica u Dobrotu, na samoj obali Bokokotorskog zaljeva, gdje je održano slavlje za uzvanike. Za sve detalje pobrinuo se upravo mladoženja, kome je Jelena prepustila svu brigu oko organizacije.

Za svoj dan iz snova, Jelena nije odabrala tipičnu vjenčanicu, već satensku zlatnozelenu haljinu bez naramenica, koja je imala nabrani materijal u području trbuha. Dizajneri hrvatskog modnog brenda Nebo napravili su je samo za nju, kako bi joj čim lakše bilo kretati se zbog trudničkog trbuščića.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Novopečenim supružnicima uskoro će se roditi i kćerkica, kojoj se posebno veseli Jelenina kći Lota, koju je dobila u braku s Kristijanom Babićem.