FORMULA ZA USPJEH?

Jelena: Mutti gazi preko leševa

19.04.2010 u 09:49

Bionic
Reading

Već neko vrijeme dižu se tenzije između Branke i Sabine, a kulminirale su u sukobu oko koza, kada je Sabina eksplodirala na stariju kolegicu farmericu. Dok Sabina luduje, Jelena zaključuje kako će Branka daleko dogurati jer 'ide preko leševa'

Branka se vrzmala oko tora s kozama i neprestano ponavljala kako ih se hitno treba pomusti, jer će im se vimena u suprotnom upaliti. Sabina je slušala njezine žalopojke, sve dok se Branka nije osvrnula na njezino ophođenje prema jednoj kozi.

Sabina je dotičnu kozu šutnula nogom uz povik 'Marš!', na što je Branka reagirala, rekavši joj kako to više ne smije raditi. To je bila kap koja je prelila Sabininu punu čašu te je pukla: 'Pa koza je krenula na mene! Daj, Mutti, prekini me cijelo jutro živcirat'!'

Branka je izignorirala Sabinine riječi i nastavila s daljnjim opomenama te je Sabina poludjela: 'Ušuti više, je*** mu mater! Ma ne mogu te Mutti više slušat'. Od jutra stalno kvocaš!' Jasno, ni to nije ušutkalo Brankinu priču te se svađa nastavila u nedogled.

I dok Sabina ludi u društvu Branke, Jelena i Žana smatraju da će upravo ona ostati do kraja. Razlog Brankinom ostanku do kraja Žana vidi u kulinarskim sposobnostima. 'Ja mislim kako će od žena jedino Mutti ostati do kraja. Zna kuhati.' Jelena je, pak, uvidjela neke druge Brankine osobine koje će je održati do kraja: 'Mutti će ostati, al' zato jer igra pametnu igru. Ide preko leševa!' Dok žene po običaju šuruju, Ivan Hrvatska gazduje po izboru bivše farmerice Ave.