oštra na jeziku

Jelena Karleuša ponovno izaziva: Severini se narugala i pokazala joj srednji prst

02.10.2017 u 19:20

Bionic
Reading

Kraljica provokacija ponovno izaziva. Srpska pjevačica Jelena Karleuša pokušala je isprovocirati Severinu na nedavnom nastupu, narugavši joj se jer je navodno prodala više karata od nje, nakon čega joj je uputila i srednji prst

Između pjevačica Jelene Karleuše i Severine već duže vrijeme traje javno rivalstvo, barem sa strane srpske pjevačice koja ne krije netrpeljivost prema svim svojim pjevačkim kolegicama. Svi koji joj stanu na žulj, uglavnom budu prozvani od Karleuše koja je poznata po tome što nema dlake na jeziku.

Nije dovoljno što su obje pjevačice u borbi za titulu najpopularnije pjevačice na Balkanu, Karleuša gaji negativne emocije prema Severini još od prije godinu dana, kada joj je Severina, kako kaže, 'otela' ispred nosa repericu Sajsi MC s kojom je Jelena u medijima najavljivala suradnju nakon dugo godina pauze koju je uzela od snimanja pjesama.

😎

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Severina je s repericom snimila pjesmu 'Silikoni', što je Karleušu itekako naživciralo. Srpska pjevačica koju su obožavatelji prozvali 'divom' tada je odustala od suradnje te je nedavno objavila dva singla u suradnji s Acom Lukasom i bugarskom zvijezdom Azizom.

No Karleuša nije stala na tome. Društvenim mrežama proširio se video u kojem Jelena Karleuša na nastupu pozdravlja svoje fanove i izruguje se Severini.

'Još jednom veliko hvala što ste došli u ovako velikom broju. Tko nije mogao ući, slobodno neka ide kod Severine, tamo ima mjesta', poručila je Karleuša podignuvši dva srednja prsta, aludirajući na to da je Severina prodala manji broj karata od nje.

Severina i Jelena Karleuša Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook/Instagram