BADIĆI SU IM SUVIŠNI

Jelena i Stanija osvanule u toples izadnju

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 19.04.2012 12:52
  • Objavljeno 19.04.2012 u 10:56
Survivor, Jelena i Stanija u toplesu

Survivor, Jelena i Stanija u toplesu

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Novi dan u džungli Kostarike donosi prava uzbuđenja. Pred natjecateljima 'Survivora' je plemenski savjet na kojemu se događa pravi preokret, Milan otkriva tajni imunitet, a Jelena i Stanija skidaju gornji dio badića i kupaju se u toplesu
RTL Televizija

RTL Televizija

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

U plemenu Boruka Milan i dalje ne govori nikome da je našao tajni imunitet, već laže da ga nije pronašao. Najsumnjičaviji prema njemu je Neven kojem je sumnjivo što je Milan tako lako odustao od traženja imuniteta. Očekuje preokret na večerašnjem plemenskom savjetu.

Ava je tužna jer moraju večeras na plemenski savjet. Teško joj je i ne želi više ni za koga glasati. Priznaje Nevenu da se dvoumi između Milana i Marka iako prije toga govori da joj je Marko prijatelj za cijeli život. Milan nije siguran bi li uložio tajni imunitet u današnji plemenski savjet. S druge strane, pak, većina članova plemena se izjašnjava da bi glasala za Milana.

Žare objašnjava Miji da je Maja Lena veći 'heroj' od nje, a priča se pretvara u svađu sa Stanijom. Žare je svadljiv, a Stanija se hvata na svaku njegovu riječ, Mia staje na Stanijinu stranu, dok Jelena smatra da Stanija 'drami'.

Na šestom po redu plemenskom savjetu, Boruka dolazi na plemenski savjet gdje se događa veliki preokret.

Andrija je otkrio da su neki članovi plemena na prošlom plemenskom savjetu bili u dogovoru i namjerno napravili 'brojalicu eci-peci pec' s troje ljudi. Milan tvrdi da mu je najviše stalo da pobijedi u Survivoru, dok Marku nije toliko nije stalo.

Iako laže na plemenskom savjetu da nije našao tajni imunitet, poslije glasanja Marijana i Andrija nude plemenu da ga, ako ima tko tajni imunitet, sada iskoristi ako misli da je ugrožen na ovom glasanju. Milan ipak ustaje i nosi imunitet voditeljima. Ostatak plemena je šoku. Dolazi li do preokreta te tko odlazi iz plemena, pogledajte večeras 21.40 sati na programu RTL televizije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi