TATIN NASLJEDNIK

Jednom je fotografijom Andrej Kramarić raznježio sve

15.12.2022 u 16:52

Bionic
Reading

Emocije nakon poraza od Argentine na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu još se uvijek nisu do kraja slegle, no naši nogometaši moraju se fokusirati na subotu i borbu za broncu. Jedan od reprezentativaca, Andrej Kramarić, snagu crpi iz svog malenog nasljednika, sinčića Viktora

I Andrej Kramarić je, baš kao i ostali njegovi suigrači iz reprezentacije, imao na polufinalnoj utakmici podršku obitelji s tribina. Njega su, između ostalih, bodrili supruga Mia, ali i godinu i pol star sinčić Viktor, koji je bio najveći zabavljač na tribininama.

Neodoljivi dječačić nikoga nije ostavio ravnodušnim svojim osmijehom, ali i skakutanjem u maminom naručju. U tim trenucima nastala je i fotografija na kojoj maleni Viktor, u tamnom dresu hrvatske nogometne reprezentacije s brojem 9 i natpisom - Viktor - na ramenima nekog iz obitelji pozira s leđa.

A nakon poraza, u trenucima kada su našim nogometašima kroz glavu prolazile svakakve misli, upravo je Viktor pokušao vratiti Kramariću osmijeh na lice. Andrej Kramarić požurio je do tribina, odakle mu je supruga Mia dodala malenog Viktora, kojeg je nogometaš potom stavio na ramena i s njim se pridružio ostalim članovima repke i njihovim klincima.

TUGA JE GOLEMA

[FOTO] Našim nogometašima ni njihovi klinci nisu mogli vratiti osmijeh na lice

Pogledaj galeriju

Andrej i Mia Kramarić svoju su vezu ozakonili brakom u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu, svega nekoliko mjeseci prije rođenja Viktora, da bi ovog proljeća u istom danu održali krštenje sina, ali i svoje crkveno vjenčanje.