NEUNIŠTIVA NEDA UKRADEN

Jedna od najslavnijih baka Balkana uskočila u badić, a fanovi joj tepaju kako je 'strastvena i neodoljiva'

14.07.2022 u 14:37

Bionic
Reading

Početkom srpnja pjevačka zvijezda se odlučila odmoriti od svih obaveza i nadolazećih koncerata te je osvježenje od ljetnih vrućina pronašla u svojoj obiteljskoj kući u rodnom Imotskom. Odande se fanovima javila s bazena u kojem je uživala s unučićima Aleksandrom, Nedom i Dušanom, a sad je sve počastila poziranjem u kupaćem kostimu

Neda Ukraden već pet desetljeća oduševljava obožavatelje diljem regije, ali i inozemstva. Neumorno nastupa, putuje, druži se s fanovima i novinarima, a kad ode na odmor, kako je ranije izjavila, nakon tri dana joj postane dosadno na jednom mjestu. Ipak, u posljednje vrijeme sve češće uzima pauzu kako bi napunila baterije za predstojeće obaveze i projekte te kako bi vrijeme provela u krugu najmilijih.

Nakon Imotskog, javila se s morske destinacije pa se pretpostavlja da je u Lepetanima, u srcu Boke Kotorske gdje pjevačica provodi najljepše vrijeme tijekom ljeta. Pratitelje na Instagramu je ugodno iznenadila fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu sa crvenim ružem na usnama i slamnatim šeširom na glavi.

'Odmor - ali na kratko', opisala je kratko objavu. Naravno, dobila je super komplimente da 'ima savršeno tijelo', da je 'strastvena i neodoljiva', 'lavica u svakom pogledu' i 'jedna od najlepših žena Jugoslavije'.

'Ovo je prilično fizički teška profesija, a da ne govorim psihički. Treba izdržati sve te ljude, organizatore, uvjete u kojima pjevaš, glazbenike koji te prate, imati dobar glas koji uvijek treba biti tip-top, a i ja sam živo biće, prehladim se, nervozna sam, neispavana i ne događaju ti se uvijek lijepe stvari u obitelji. Moraš imati neku unutarnju snagu i recepturu da kažeš: okej, ja to mogu, želim riješiti i - ideš dalje', rekla je Neda ranije za tportal.