daleko od glamura

Jedna od najljepših holivudskih glumica neprepoznatljiva je u ležernom izdanju

04.09.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Jedna od najljepših i najtraženijih glumica svijeta vrijeme pandemije provodi u ljetovalištu Hamptons, gdje ima kuću, a s kćeri Dorothy Rose, koja će ovih dana proslaviti šesti rođendan, a snimljene su za vrijeme nedavnog šopinga namirnica

Kad ne korača po crvenim tepisima holivudska zvijezda Scarlett Johansson u slobodno vrijeme je posve obična djevojka. Za takve prilike bira jednostavne, udobne odjevne komade poput tamno plavog kombinezona i Birkenstock natikača kako se prošetala za nedavnog šopinga u Hamptonsu. Kosu je svezala u rep, stavila dioptrijske naočale i zaštitnu maskom pa su je tek rijetki prolaznici mogli prepoznati.

Više od odjevne kombinacije pažnju je privuklo to što je glumica nakon dugo vremena viđena s preslatkom kćerki Rose Dorothy koja je njezina slika i prilika. Plavokosa djevojčica je sudjelovala u kupovini sjedeći u kolicima, koja je njezina majka napunila do vrha.

Podsjetimo, nakon razvoda od Ryana Reynoldsa, Scarlett se u studenom 2012. godine zaljubila u francuskog novinara Romaina Dauriaca. Vjenčali su se 2014. godine, kada je stigla Rose Dorothy službeno su se razveli 2017. godine. Trenutno je zaručena za američkog komičara i glumca Colina Josta.

Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia