sretna i zaljubljena

Jedna od najljepših domaćih manekenki se zaručila

07.11.2018 u 11:11

Bionic
Reading

Bivša Miss Universe, manekenka i loto djevojka prema mnogima je jedna od najzgodnijih Hrvatica, a njezino srce još je davno osvojio poduzetnik Krešimir Lešić. Jelena Glišić, na veliku žalost muških obožavatelja, sada se i zaručila za dugogodišnjeg partnera

'Istina je, zaručena sam', kazala je kratko za magazin Story manekenka i voditeljica Jelena Glišić, koju je prije nekoliko tjedana zaprosio njezin dugogodišnji dečko Krešimir Lešić.

Uspješni poduzetnik i lijepo TV lice u vezi su već dug niz godina, a koliko se vole, Jelena redovito pokazuje putem društvenih mreža, gdje objavljuje fotografije njihovih avantura.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

❤️

Objavu dijeli jelena_glisic (@jelena.glisic)

Zgodna voditeljica, koja se odnedavno okušala i u novinarskom poslu u HRT-ovim emisijama 'Klub 7' i 'Auto Market', kazala je da joj vjenčanje trenutno nije u planu.

'Tek sam zaručena i neka neko vrijeme bude tako, a onda ćemo lako planirati. Znam samo da neće biti velike svadbe jer to ne želi nijedno od nas', objasnila je Glišić.

Nedavno je poznata brineta u velikom intervjuu za tportal kazala da uopće ne razmišlja o braku.

'Zaista uživamo u životu i ne zamaramo se formalnostima', rekla je tom prilikom.

  • +26
Jelena Glišić i Davor Bilman pobjednici prve ovogodišnje emisije 'Ja to mogu' Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro