NESTAŠNA MANEKENKA

Jedna od najatraktivnijih žena svijeta pripremila je njemačkom reprezentativcu Kevinu Trappu neugodno iznenađenje

28.12.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Supermodel Izabel Goulart i njezin zaručnik Kevin Trapp trenutno uživaju u njezinu rodnom Brazilu. Zimske blagdane ove su godine odlučili provesti na toplom, a dok su se opuštali pored bazena luksuzne vile, atraktivna brineta svom je voljenom pripremila neugodno iznenađenje

Prozivaju ih jednim od najzgodnijih parova današnjice. Njemački nogometaš Kevin Trapp i brazilska manekenka Izabel Goulart zajedno su već pet godina, od čega dvije zaručeni, a uskoro planiraju i vjenčanje. Ove godine par se odlučio zimske blagdane provesti u toplom Sao Paolu, odakle je Izabel rodom.

Tamo uživaju u suncu i ljetnim radostima, a odsjeli su u luksuznoj vili. Da im zabave ne nedostaje, uvijek se potrudi zgodna 36-godišnjakinja, koja je ovoga puta odlučila svog zaručnika vrlo neugodno iznenaditi, te je sve podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Nije trebalo dugo da snimka postane viralni hit.

Dok se njezin šest godina mlađi odabranik odmarao pored bazena te nakratko zadrijemao, nestašna Izabel smislila je način kako ga razbuditi. Uzela je kantu vode te ga na prepad zalila, a šokirani Kevin nije se tome nadao niti u snu.

  • +5
Izabel Goulart i Kevin Trapp Izvor: Profimedia / Autor: Philippe Perusseau / Allpix Press / Profimedia

Osim što je mnoge nasmijala ovim video uratkom koji se proširio društvenim mrežama, Izabel je opet uspjela zadiviti svojom fantastičnom figurom u minijaturnom bikiniju. Preplanula i zategnuta nikoga nije ostavila ravnodušnim.