ČISTO SAVRŠENSTVO

U strastvenim zagrljajima sa zaručnikom Izabel Goulart pokazala tijelo od milijun dolara

26.06.2019 u 11:21

Bionic
Reading

Viktorijina anđelica Izabel Goulart trenutno odmara na Mikonosu s budućim suprugom, njemačkim nogometašem Kevinom Trappom. Par se ne odvaja jedno od drugoga, vrijeme uglavnom provode u ljetnim radostima kada do izražaja dolazi nevjerojatna figura zgodne Brazilke

Poznata po savršeno oblikovanom tijelu, skladnim proporcijama i oblinama te lijepom licu, manekenka i model Izabel Goulart gdje god da se pojavi ne prolazi nezamijećeno. Tako trenutno pravu pomutnju stvara na otoku Mikonosu gdje odmora sa zaručnikom Kevinom Trappom.

Svestrani nogometaš i atraktivna Brazilka vruće ljetne dane uglavnom provode opuštajući se uz bazen u kupaćim kostimima. Jedan od fotografa snimio ih je tijekom opuštenog popodneva kada su izmjenjivali nježnosti na terasi luksuznog hotela gdje su odsjeli.

  • +9
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zavodljiva Viktorijina anđelica pritom je pokazala sve svoje čari, a senzualnim pokretima tijela zavodila je budućeg supruga koji je očigledno očaran njome. Žuti oskudni bikini u obliku trokutića na gornjem dijelu te tanga gaćice istaknuli su atribute 34-godišnje Goulart.