ALESSANDRA AMBROSIO

Kao da je upravo sišla s modne piste: Zanosna Brazilka otkrila isklesanu figuru u večernjem izdanju

02.10.2020 u 13:46

Bionic
Reading

Manekenku Alessandru Ambrosio u mjesecima koji su iza nas uglavnom smo viđali u casual izdanjima, no čini se da se slavna ljepotica zaželjela dotjerati za večernji izlazak

Glamurozna brineta plijeni poglede gdje god da se pojavi, a bez obzira je li u ležernom stajlingu ili u pomno dotjerana za neku prigodu, poznata ljepotica koja je nekoć bila dio tima Victoria's Secreta izgleda sjajno.

Kako godinama živi u Los Angelesu, zgodna Alessandra kad god ima vremena uživa u sportskim aktivnostima na plaži pa je njezino tijelo u top formi.

Osunčanu i preplanulu, 39-godišnja Brazilku fotografi su 'ulovili' prilikom večernjeg izlaska u jedan restoran, a lijepa je Ale kako joj je nadimak, izgledala kao da se upravo došetala s modne piste.

  • +3
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: iamKevinWong.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osmislila je i odličnu modnu kombinaciju za ovu prigodu: odvažni kratki ružičasti top s golim leđima i vezivanjem na trbuhu otkrio je isklesane trbušnjake, a sparila ga je s trendi hlačama širih nogavica u neutralnoj sivomaslinastoj boji s potpisom brenda Paris Georgia. Cool outfit dodatno je zaokružila i minijaturnom torbicom The Pouch luksuznog brenda Botega Venetta.

Jednostavna frizura, malo make upa i nude sandale s četvrtastim vrhom bili su više nego dobar odabir.

Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, poznata ljepotica i mama dvoje djece, u jednom je ranijem intervjuu otkrila kako svoju fantastičnu figuru duguje i redovitom tjelovježbom s poznatom trenericom slavnih, Tracy Anderson.

'Cijele godine vježbam, a uoči važnih revija, pojačam intenzitet treninga. Redovito pješačim ili vježbam jogu. Jako volim vježbati, osobito s Tracy, zbilja je sjajna', ispričala je Alessandra.

Kako je velika ljubiteljica kupaćih kostima, poduzetna manekenka je sa svojom sestrom Aline i prijateljicom Gisele Coria lansirala kolekciju pod nazivom Gal Floripa, premijerno prikazanoj u ožujku prošle godine.

Brend je dobio ime po brazilskom gradu Florianopolis, gdje je Alessandra rodila svoje dvoje djece, Anju (12) i Noaha (8).