SVE ZBOG DOKUMENTARCA

Jedina kći Michaela Jacksona puštena iz bolnice nakon pokušaja samoubojstva

17.03.2019 u 10:19

Bionic
Reading

Paris Jackson, kći Michaela Jacksona, šokirana je nakon izlaska dokumentarnog filma ‘Napuštajući Neverland’, a kako se ispostavlja, nije mogla izdržati medijske pritiske na kralja popa

Kako javljaju američki tabloidi, Paris Jackson puštena je jutros po našem vremenu iz bolnice u Los Angelesu i to nakon što ju je medicinsko osoblje zbrinulo nakon pokušaja samoubojstva.

Nakon što je sinoć hitno hospitalizirana Paris Jackson pokušala je demantirati medijske navode obrativši se fanovima na Twitteru riječima ‘Laži, laži, laži i još laži…’.

Usprkos njenom negodovanju, američki tabloidi snimili su Paris Jackson pri izlasku iz bolnice u Los Angelesu.

Inače, dokumentarac ‘Napuštajući Neverland’ izazvao je buru u javnosti. Film 'Leaving Neverland' (Napuštajući Neverland), u kojem dvojica danas odraslih muškaraca svjedoče da ih je kao djecu u dobi od 7 i 10 godina početkom 90-ih zlostavljao kralj popa, primljen je u javnosti s mješavinom užasa i nevjerice.

Četverosatni dokumentarac, u kojem četrdesetogodišnjaci Wade Robson i James Safechuck optužuju Jacksona, prikazan je u dva dijela.

Brojne radijske stanice diljem svijeta prestale su emitirati glazbu Michaela Jacksona, a na cijeli slučaj osvrnula se i naša TV kritičarka Zrinka Pavlić.

  • +8
Paris Jackson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.