dobra ideja

Jedan od najoriginalnijih borova: Antonija Blaće ima zanimljivu 'instalaciju' u svom domu

06.12.2021 u 13:10

Bionic
Reading

Na svakom koraku osjeti se da dolazi po mnogima najljepši dio godine, pa su već živote ili radne prostore oplemenili raznim božićnim dekoracijama. Domišljata i kreativna voditeljica i producentica ima za sad ima definitivno jedan od najoriginalnijih borova

Božić bez božićnog drvca - nije Božić. Međutim, nekim ljudima pomisao na nabavljanje jelke stvara dodatni stres i opterećenje ili im je ta ideja jednostavno postala dosadna. Hrpu knjiga koju ima, Antonija Blaće odlično je iskoristila tako da je od njih napravila improvizirano drvce.

Polegla je (stotinjak, kako nam je rekla) knjiga jednu na drugu i omotala ih efektnim lampicama. Na vrh, umjesto božićne zvijezde, dodajla je rajf od rogova soba, a pratitelji i prijatelji su njezinu ideju s oduševljenjem prihvatili. Voditeljica i producentica se našalila kako joj 'jedan borić nije dosta' budući je prije nekoliko dana pokazala da u svom stanu ima i onaj 'pravi'.

Objavila je simpatičan video u kojem je pokazala kako je u kutu njezina stana stoji s kuglicama i drugim ukrasima okićen bor.

  • +3
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Nisam izdržala... Neka Borić bude najava poklona za vas kroz 12. mjesec', napisala je Antonija koja nerijetko svojim pratiteljima i fanovima daje poklone i popuste na svom Instagram profilu.