UDOBNOST NA PRVOM MJESTU

Bijelu haljinu bez naramenica Jennifer Lopez začinila je parom omiljenih balerinki

30.07.2022 u 21:25

Bionic
Reading

Bijele haljine pravi su ljetni klasik i zbog svoje bezvremenosti i klasičnosti odlična su ljetna modna investicija. To dobro zna i Jennifer Lopez koja je za ručak na Capriju odabrala mnogima omiljeni model

Latino diva pokazala je savršenu kombinaciju za vruće ljetne dane. Snimljena tijekom odlaska na ručak na talijanskom Capriju, gdje trenutno boravi, 53-godišnja Jennifer Lopez oduševila je stajliš bijelom haljinom bez rukava čiji je donji dio lepršava suknja.

Ovoga se puta odlučila za omiljenog dizajnera Azzedine Alaia, čije kreacije vole i Kim Kardashian, Rihanna i Beyonce. Haljina, čija je cijena 14.300 kuna, je izrađena od pamučnog poplina i odličan je odabir za dnevnu haljinu, iako može poslužiti i u noćnom izlasku. Posebnost je halter izrez kao, a zbog stegnutog dijela u struku dodatno se vizualno ističe taj dio.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uz ovakvu jednostavnu, a opet posebnu haljinu, Lopez se ovoga puta, umjesto za štikle, odlučila za klasične balerinke u kojima je već snimljena tijekom medenog mjeseca u Parizu.

  • +19
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Pogled je sakrila iza para tamnosmeđih dizajnerskih sunčanih naočala, dok je kosu zalizala i stavila u čvrstu pundžu, zahvaljujući kojoj su se otkrile zlatne naušnice koje su je doticale po ramenima.